Lid worden?

Of je nu lid wil worden van WSV de Breek voor het volgen van zeilles, wedstrijdtraining of voor het stallen van een boot, het kan allemaal! Een overzicht van alle contributiebedragen vind je op de speciale contributiepagina.

Inschrijven bij WSV de Breek gaat digitaal en is in een handomdraai geregeld. Hieronder vind je de inschrijfformulieren voor het lidmaatschap, de zeillessen en -trainingen en de (zomer)stalling voor het seizoen 2022

Lidmaatschap

Lid worden van WSV de Breek? Gebruik onderstaand formulier voor het algemene lidmaatschap. Inschrijven voor lessen kan middels een apart formulier.
Inschrijven lidmaatschap


Zeillessen
De wekelijkse zeillessen beginnen na de meivakantie en duren tot eind september (met uitzondering van feestdagen en schoolvakanties). Meer info over de lessen vind je hier.

Inschrijven voor het lesseizoen 2022

Zie het lesschema onderaan deze pagina.


Zeilweek 2022
De zeilweek is een jaarlijks terugkerende week aan het begin van de zomervakantie voor jeugdleden. Tijdens deze zeilweek worden de belangrijkste vaardigheden van het zeilen aangeleerd (voor beginners) en extra vaardigheden aangeleerd die tijdens de normale lessen niet aan bod komen (voor gevorderden). Nieuw in 2022 is een extra zeilweekend voor beginners! 


Zomerstalling 2022
Voor het stallen van zeil- en motorboten op het terrein van WSV de Breek is een lidmaatschap vereist. Het is dus voor niet-leden niet toegestaan boten op het terrein te stallen.
Inschrijven zomerstalling

Mocht je nog vragen hebben over het inschrijfformulier, de contributie of andere zaken rondom de inschrijving of betaling, neem gerust contact met ons op.


Lesschema 2022

Hieronder vind je het lesschema voor het komende seizoen.

Optimistengroepen zijn eenmanslessen, FJ-groepen zijn tweemanslessen.

DagTijdNiveauInstructeur(s)
Dinsdag18:00 – 20:00 uurCWO-1 OptimistenRobin en Helene
Woensdag18:00 – 20:00 uurCWO-1 en 2 FJHugo en Hermes/Wendelien
Donderdag18:00 – 20:00 uurCWO-2 OptimistenSello en Robin
Zaterdag10:00 – 12:00 uurCWO-3 OptimistenRosa en Jort
Zaterdag12:00 – 14:00 uurCWO-2 OptimistenWiggert en Maartje/Jort
Zaterdag14:00 – 16:00 uurCWO-1 OptimistenSanderijn en Thomas
Zondag10:30 – 12:30 uurClubzeilenGeen, schrijf je in om een
boot van de vereniging te
gebruiken