Vaarbewijscursus bij WSV de Breek


Wie heeft er nu voorrang? Wat is ‘goed zeemanschap’ nu eigenlijk? Schrijf je nu in voor de cursus vaarbewijs bij WSV de Breek en vaar veiliger!

Een vaarbewijs is essentieel, afhankelijk van de grootte en snelheid van je boot. Het geeft je niet alleen de wettelijke vereisten, maar ook de kennis en vaardigheden om veilig en verantwoord te varen. Hiermee draag je bij aan de veiligheid van alle watergebruikers.

Heb je interesse? Schrijf je dan nu in!

Verdere informatie:
Het maximale aantal deelnemers bedraagt 18.
De cursus wordt aangeboden op 25 november, van 8:30 tot 17:30 op het clubhuis van de vereniging. Door je in te schrijven verklaar je je akkoord met de kosten. Die bedragen 70 euro. Jeugdleden betalen 50 euro, niet leden betalen 90 euro. De inschrijving is definitief als de betaling is ontvangen. Plaatsing gebeurt op volgorde van ontvangst van betaling.
De cursus is exclusief het examen en het cursusboek en exclusief de kosten daarvoor. Heb je het boek nog niet? Geen probleem, deze kun je op de club kopen. Cursisten kunnen hier zelf het examen aanvragen.

Het vaarbewijs is pas aan te vragen vanaf het 18e levensjaar. Je kunt echter gewoon deelnemen aan de cursus als je nog geen 18 bent, en je kunt ook examen doen. Als je slaagt blijft de uitslag een paar jaar geldig, en kun je op je 18e verjaardag het vaarbewijs aanvragen.

Vaarbewijs